banner359

Geleceğin bilim adamları ULUTEK’ten çıkacak

Uludağ Üniversitesi ve BTSO’nun iştiraki ULUTEK, geleceğin bilim adamlarını yetiştirecek.Farklı yaz gruplarındaki çocuklara eğlenceli bir ortamda eğitim imkânı sunulan kurslar sayesinde çocukların teknolojiyi kullanan değil, üreten fertler...

11 Mayıs 2017 Perşembe 13:00
Geleceğin bilim adamları ULUTEK’ten çıkacak

Uludağ Üniversitesi ve BTSO’nun iştiraki ULUTEK, geleceğin bilim adamlarını yetiştirecek.

Farklı yaz gruplarındaki çocuklara eğlenceli bir ortamda eğitim imkânı sunulan kurslar sayesinde çocukların teknolojiyi kullanan değil, üreten fertler olması hedefleniyor. Geçtiğimiz yaz döneminde ilk kez başlayan ULUTEK Maker Çocuk Projesi, binlerce Bursalı ailenin takdirini kazandı. Yaz ve kış dönemlerinde 6-9 ile 10-16 yaş aralığındaki çocuklar için düzenlenen kurslarda insansı robotlardan 3D yazıcılara, elektronikten arttırılmış gerçekliğe, kodlamadan mekanik tasarıma kadar çok sayıda farklı bilimsel projeler bizzat uygulatıldı.

ULUTEK Maker Çocuk birinci dönem kursları, 12-23 Haziran tarihlerinde arasında gerçekleştirilecek. 6-9 ve 10-16 yaş çocuk grupları için farklı eğitim imkânlarının sunulacağı kurslara başvuru yapmak isteyen aileler www.ulutekmakercocuk.com adresini ziyaret edebilirler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<