banner359

22. yardım tırı Gemlik’ten yola çıktı

Gemlik Belediyesi’nin destekleriyle Suriye’ye gönderilen 22. tır dualarla yola çıktı.Gemlik Belediyesi’nin yanı sıra, sivil toplum örgütleri ve hayırsever vatandaşların desteklediği yardımlarda 25 tonluk gıda malzemesi bayram öncesinde...

20 Haziran 2017 Salı 18:23
22. yardım tırı Gemlik’ten yola çıktı

Gemlik Belediyesi’nin destekleriyle Suriye’ye gönderilen 22. tır dualarla yola çıktı.

Gemlik Belediyesi’nin yanı sıra, sivil toplum örgütleri ve hayırsever vatandaşların desteklediği yardımlarda 25 tonluk gıda malzemesi bayram öncesinde yetiştirilmek üzere Gemlik’ten gönderildi. Gemlik’in bir kez daha farkını belli ettiğini vurgulayan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Müslümanları bir vücudun uzuvlarına benzetti. Suriye’de 5 yıldır süren zulmün, Türkiye’deki herkesi etkilediğine dikkat çeken Refik Yılmaz, yardım tırlarına destek koyan herkese teşekkürlerini sundu.

Duaların ardından 25 ton gıda malzemesi taşıyan yardım turu, İ.H.H. yöneticileri ve Belediye Başkanı Refik Yılmaz tarafından uğurlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<