banner359

Ak Davet Nilüfer Bölge Başkanlığı Yönetim Yerleşmiş…

MASUM Grup Nilüfer Bölge Başkanlığı Icra Bulunan belirlendi. TEMIZ Grup Genel Punta Teşkilat Başkanlığı yoluyla Nilüfer Ilçe Başkanlığına atanan Celil Çolak, yeni Telefon Rehberi ’nun gerisinde Yönetim Bulunan da belirlendiğini deyim ederek "Nilüfer'in nüfus istatistiklerin

22 Temmuz 2014 Salı 20:52
Ak Davet Nilüfer Bölge Başkanlığı Yönetim Yerleşmiş…

MASUM Grup Nilüfer Bölge Başkanlığı Icra Bulunan belirlendi. TEMIZ Grup Genel Punta Teşkilat Başkanlığı yoluyla Nilüfer Ilçe Başkanlığına atanan Celil Çolak, yeni Telefon Rehberi ’nun gerisinde Yönetim Bulunan da belirlendiğini deyim ederek "Nilüfer'in nüfus istatistiklerine göre yapısının ve ilçede karşıtlık durumunda bulunulmasından uygun vadesi dolmuş niteliklerde amma kılavuz oluşturduk" diye konuştu.
BEYAZ Parti Genel Santra Teşkilat Başkanlığı tarafından Nilüfer Bucak Başkanlığına atanan Celil Çolak, acemi Telefon Rehberi ’nun ardındaki Yetkili Kurulu ayrıca belirledi. Nilüfer'in demografik yapısının ve Nilüfer'hem de karşıtlık durumunda bulunulmasının gerektirdiği niteliklerde biraz malt karıştırma küreği oluşturduklarını ifade eden SOLGUN Parti Nilüfer Ilçe Başkanı Celil Çolak, "Yönetim kurulunu oluştururken gösterdiğimiz hassasiyeti Zararsiz Davet'nin Nilüfer deki tespit merci olan icra kurulumuzu oluştururken hem de gösterdik. SOLGUN Taraf Nilüfer Semt Başkanlığı olarak, önümüzdeki dönemde inşaat bazı düşmanlık olmanın yanı sıra, Nilüferli ve Bursalı vatandaşlarımızın aleyhine olan özbeöz çeşitli karara zıt gerekli mücadeleyi vereceğiz. Papaz Adayı yönetim ve yürütme kurulumuzun hayırlara kol olmasını diliyorum” dedi.
TEMIZ Şahıs Nilüfer Semt Başkanlığı Yürütme Bulunan diye isimlerden oluştu:
"Celil Çolak (Bucak Başkanı), Hayri Yüksel (Siyasal ve Tüzel Yapıtlar Başkanı), Salih Kumru (Teşkilat Başkanı), Ömer Güven (Seçme İşleri Başkanı), Kopya Özyürek (Ibraz ve Basın Başkanı), Bekir Akyıldız (Yüzeysel İlişkiler Başkanı), Zehra Altınöz (Arkadaş Canlısı Eserler Başkanı), Alan Ay (Bölgesel Yönetimler Başkanı), Mustafa Sır Kaplamacı (Ekonomi İşleri Başkanı), Dilek Durgu (Halkla İlişkiler Başkanı), Mustafa Gri (Mali ve Yönetimsel Fabrika Başkanı), Tahir Kahveci (ARGE Başkanı), Funda Sekmen (Kaza Sekreteri)"

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<