banner359

Akli dengesi yerinde olmayan genç tartıştığı şahsı sokak ortasında bıçakladı

Bursa’nın Mudanya ilçesinde akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen genç, sokakta tartıştığı şahsı bıçakladı. Hastaneye kaldırılan şahıs hayatını kaybetti.Olay, Mudanya ilçesi Hasanbey Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana...

17 Nisan 2017 Pazartesi 22:55
Akli dengesi yerinde olmayan genç tartıştığı şahsı sokak ortasında bıçakladı

Bursa’nın Mudanya ilçesinde akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen genç, sokakta tartıştığı şahsı bıçakladı. Hastaneye kaldırılan şahıs hayatını kaybetti.

Olay, Mudanya ilçesi Hasanbey Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, akli dengesi yerinde olmayan Orhan Ç. (19), mahallede dolaşırken bir fastfood yemek şirketinde garson olarak çalışan Muhammet Bal ile tartışmaya başladı. Orhan Ç, tartıştığı Muhammet Bal’ı göğsünden ve sırtından bıçakladı. Olay yerine gelen ambulansla Mudanya Devlet Hastanesine kaldırılan Bal, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Orhan Ç. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Muhammet Bal’ın evli ve 2 yaşında bir oğlu olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<