banner359

Beşiktaş taraftarı Bursa girişinde aranıyor, beyzbol sopası ve bıçak ele geçirildi

15 Mayıs 2017 Pazartesi 16:46
Beşiktaş taraftarı Bursa girişinde aranıyor, beyzbol sopası ve bıçak ele geçirildi

Takımlarının Bursaspor ile oynayacağı karşılaşmayı izlemek üzere otobüslerle İstanbul’dan Bursa’ya gelen Beşiktaş taraftarları, Bursa otobanı girişinde polis ekipleri tarafından didik dikik arandı. Passolig kartları ve maç biletleri kontrol edilen taraftarlara GBT sorgusu ve alkol kontrolü yapıldı. Bazı otobüslerde beyzbol sopası ve bıçak çıktı. 50 promil üzerinde alkollü olduğu tespit edilen taraftarları şehre girişine izin verilmedi.

Spor Toto Süper Lig’de zirve mücadelesi veren Beşiktaş, ligin 31. haftasında bu akşam deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak. Karşılaşma öncesi 13 yıl aranın ardından Bursa’da takımlarını desteklemek için öğle saatlerinde 50 otobüsle İstanbul’dan hareket eden 2 bin civarındaki Beşiktaş taraftarı, İstanbul-İzmir otobanı Ovaakça bölgesinde polis ekipleri tarafından durduruldu. Otobüslerden indirilen taraftarların üzerileri büyük titizlikle aranırken, siyah-beyazlı taraftarlara Passolig kartlarındaki maç biletleri ve GBT sorgularının yanı sıra alkol kontrolü de yapıldı. Otobüslerdeki aramalara arama köpekleri de katılırken, bazı otobüslerde beyzbol sopası ve bıçak ele geçirildi.

Öte yandan 50 promil üzerinde alkollü olduğu tespit edilen taraftarların şehre girişine izin verilmedi.

Aramaların tamamlanmasının ardından taraftarlar, toplu şekilde stadyuma doğru hareket edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<