Binted Ve Merinos Akkm Ailesi Bayramlaştı

Büyükşehir Belediyesi ’nin iştiraklerinden olan Binted ’in merkez personeli ve Atatürk Kongre Kültür Merkezi ’nde (Merinos AKKM) görevli personel, yönetim kadrosuyla bayramlaştı.Merinos AKKM ’deki bayramlaşma törenine Bursa İnsan Kaynakları Taahhüt, Eğitim, Danışmanlık Hi

28 Temmuz 2014 Pazartesi 19:22
Binted Ve Merinos Akkm Ailesi Bayramlaştı

Büyükşehir Belediyesi ’nin iştiraklerinden olan Binted ’in merkez personeli ve Atatürk Kongre Kültür Merkezi ’nde (Merinos AKKM) görevli personel, yönetim kadrosuyla bayramlaştı.
Merinos AKKM ’deki bayramlaşma törenine Bursa İnsan Kaynakları Taahhüt, Eğitim, Danışmanlık Hizmetleri, İmar İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi (Binted) Ortaklar Kurulu Başkanı ve Merinos AKKM Genel Koordinatörü Semih Pala, Binted Genel Müdürü Birgül Yıldız Günay, Binted ve Merinos AKKM yöneticileri ile personeli katıldı.
Tüm personelin Ramazan Bayramı ’nı kutlayan Semih Pala, günden güne daha büyük bir aile olan ve güçlenen Binted ’in bundan sonra daha kapsamlı, planlı, projeli ve disiplinli çalışmalar yapacağını belirtti. Binted ’in belediyelere kurulduğu günden bu yana nitelikli elemanlar sağladığını, Merinos AKKM ’yi Türkiye ’nin en yoğun ve aktif kongre ve kültür merkezi olarak işlettiğini ifade eden Pala, Binted ve Merinos AKKM personelinin Bursa ’yı en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğini kaydetti.
Binted Genel Müdürü Birgül Yıldız Günay da bütün personelin Ramazan Bayramını kutlayarak, mutluluk ve huzur diledi. Daha sonra Semih Pala, Birgül Yıldız Günay ve yönetim kadrosu bütün personelle tek tek bayramlaştı.

banner380

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<