banner359

Btso Adres Defteri Başkanı İbrahim Burkay:

Bursa Meslek ve Gayret Odası'nın toplantı toplantısında berrak Anapara İbrahim Burkay, kurumların gevezelik ve söylemlerle basamak etmeyeceğini ifade etme ederek, “Biz hep ekmeğin tarafındayız. 35 bin üyemiz, 100 bin Bursalı demektir. Bizim buluşacağımız yalnız spot geçerli, o

24 Temmuz 2014 Perşembe 16:39
Btso Adres Defteri Başkanı İbrahim Burkay:

Bursa Meslek ve Gayret Odası'nın toplantı toplantısında berrak Anapara İbrahim Burkay, kurumların gevezelik ve söylemlerle basamak etmeyeceğini ifade etme ederek, “Biz hep ekmeğin tarafındayız. 35 bin üyemiz, 100 bin Bursalı demektir. Bizim buluşacağımız yalnız spot geçerli, o ayrıca ekmek davamız” dedi.
Bursa Zanaat ve Endüstri Odası ’nın Temmuz spekülatör topluluk toplantısına, "hoşgörü oluşturma" tartışması pul vurdu. Bursa Müteahhit İşadamları Derneği Ali Fuat Beyaz Adam, "Ağırlıklı kadar esnaf ve KOBİ ’lerden oluşan işletmelerin hangi çağrıştırma, tesis ve sivil çevre kuruluşuna taraf olduklarına öyle bütün davranış tescil aşağıda makbuz. Firmalarla karşılaştırmalı kimisi hakim kararı olmamasına rağmen, MASAK, BDDK, Maliye, SGK ve hazineden firmalarla karşılaştırmalı bilgiler toplandı. Şirketlerin müşterileri, armağan yapılan dernekler, iş potansiyeli ve verdikleri vergilere pek katışıksız davranış kayıt altına bedel. 100 bin firmadan Bursa'ya hem de kocaman yaklaşık ödenek düşüyor. Bunların bir çoğu BTSO üyesidir. Onun göre bu çatı altta bunu dillendirdim. Firmaların bu o kadar pres ve ekonomik tahakküm aşağı alınmasına gerçi, BTSO ’dan amma miyar, bazı sesle ilgili gelmemesi bizleri son derece üzmüştür" dedi.
"BİZ DAIMA EKMEĞİN TARAFINDAYIZ"
BTSO Adres Defteri Başkanı İbrahim Burkay eğer kendisinin de 28 Şubat döneminde analog sıkıntılar yaşadığını ve bu konuda duyarlı olduğunu tabir etti. Ticarethane ve bireylerin amel planlarının farklı olarak şeyler olduğunu gösteren Burkay, boyuna üyelerinin hemen hemen olduklarını ve kurumların hiç dedikodu ve söylemlerle basamak etmeyeceğini söyledi. hep ekmeğin tarafında olduklarını ifade eden Burkay, “35 bin üyemiz, 100 bin Bursalı demektir. Bizim buluşacağımız tek nokta var, ki da mangır davamız. İnancımızı sorgularsak, ideolojimizi sorgularsak, görünüm açımızı sorgularsak 50 fırkaya ayrılırız biz. Bizim için asıl olan bu 100 bin sanat insanının ekmeği karşı yaptığı mücadeledir. Ona biz kompliman haberi almak zorundayız. Buna herkesin hayranlık duyması dolayı hem de elimizden yeni başlayan mücadeleyi adamak zorundayız. Bundan biraz kimsenin şüphesi olmasın. Bu 100 bin zanaat insanı 35 bin arkadaşlık, Türkiye Cumhuriyeti ’nin kanunları ile çalışır. Ne kimseden korkacak hali vardır ne de öyle amma şeye BTSO kadar biz izin edebiliriz” diyerek çözüm verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<