banner359

Btso Darmstadt İle İş Birliği Protokolü…

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Almanya ’nın Darmstadt Rhein Main Neckar Sanayi ve Ticaret Odası ile işbirliği protokolü imzaladı.Türkiye ile Almanya arasındaki ilişkilerin daha da derinleştirilmesi hedefleniyor. Söz konusu protokolle Bursa ’daki ve Almanya ’daki firmaların

23 Ağustos 2014 Cumartesi 12:49
Btso Darmstadt İle İş Birliği Protokolü…

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Almanya ’nın Darmstadt Rhein Main Neckar Sanayi ve Ticaret Odası ile birliği protokolü imzaladı.
Türkiye ile Almanya arasındaki ilişkilerin daha da derinleştirilmesi hedefleniyor. Söz konusu protokolle Bursa ’daki ve Almanya ’daki firmaların temaslarının güçlendirilmesi ve Avrupa Birliği projelerinde işbirliği yapmaları planlanıyor. Anlaşmaya BTSO adına imza atan Yönetim Kurulu Üyesi Fahrettin Gülener, “Almanya ’dan Darmstadt teknolojisini, kültürünü, iş bilgisini ve yeniliklerini alabiliriz. Biz de iş kendilerine üretim yapabiliriz. Bu konuları içeren anlaşmamızı imzaladık. İmkanlarını bizlere aktardılar. Umarım Bursa bundan çok fayda sağlar” dedi.
Darmstadt Rhein Main Neckar Sanayi ve Ticaret Odası Genel Sekreteri Uwe Vetterlein de sadece diplomatik yollarla değil, doğrudan ilişkilerle de üyelerine destek vermek istediklerini söyledi. Vetterlein, “Eğer partner bulabilirsek, Almanya ’dan bir işletmeciyi Türkiye ’deki kuruluşlarla bir araya getirerek işlerini yürütmesini sağlayabiliriz. Aynı şekilde Türkiye ’den bir yatırımcı Almanya ’ya geldiğinde de aynı durumda olacak” diye konuştu.
Vetterlein, Almanya ’da yaşanan ekonomik krizden sonra küçük ve orta ölçekli işletmeleri Avrupa ve Türkiye pazarına sokmaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Anahtar Kelimeler:
HaberiHaberlerIle
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<