banner359

Bursa Ak Parti İl Başkanı Cemalettin Torun:

Ak Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Bursa'da katıldığı bayramlaşma törenlerinde, Türkiye ’nin 2023 yılı için hedeflediği ihracat rakamlarında Bursa ’nın lokomotif görevi üstleneceğini söyledi.Rumeli Dernekleri Federasyonu ’nun (RUDEF) ve Müstakil Sanayici ve İşa

31 Temmuz 2014 Perşembe 21:38
Bursa Ak Parti İl Başkanı Cemalettin Torun:

Ak Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Bursa'da katıldığı bayramlaşma törenlerinde, Türkiye ’nin 2023 yılı için hedeflediği ihracat rakamlarında Bursa ’nın lokomotif görevi üstleneceğini söyledi.
Rumeli Dernekleri Federasyonu ’nun (RUDEF) ve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği ’nin (MÜSİAD) bayramlaşma programına katıldı. Torun'a Ak Parti Bursa Milletvekilleri İsmet Su, Mustafa Öztürk, Hakan Çavuşoğlu, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Ak Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Mustafa Gürses'te ekşik etti. Türkiye ’nin son yıllarda büyümesini arttırarak sürdürdüğünü ifade eden Torun, Ülkenin ekonomik gelişiminin sürmesi için siyasi istikrarın devam etmesi gerektiğini vurguladı. Torun, "Ülkemizin çok büyük hedefleri var. Hükümetimizin ortaya koyduğu hedefler çerçevesinde 2023 yılında ihracat seviyesinin 5 yüz milyar Dolar ’a çıkarılması planlanıyor. Burada Bursa ’nın payına düşen 75 milyar Dolar ’dır. Bursa'nın bu büyük hedeflere ulaşılmasında çok daha etkin rol oynamasını diliyorum. Bize düşen de bu hedefler doğrultusunda ekonomik gelişimin sağlanması için ekonomik istikrarı yürütmek. Çok kısa bir süre sonra, 10 Ağustos ’ta siyasi istikrarın devamı konusunda Türkiye bir karar verecek. İnşallah bu kararın bizim adımıza olumlu olacağını düşünüyorum. Ben Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin halkımız ve devletimiz adına şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<