banner359

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden Camilere Gül…

Bursa Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayında vatandaşların meşgul ilgi gösterdiği Emirsultan, Ulucami ve Yeşil Cami gibi kaçınılmaz camilerin bahçelerini gül kokulu surat temizleyicilerle dezenfekte ediyor.Bursa ’nın daha boğuk ve yaşanılabilir bazı şehir merkezi olması dolayı

24 Temmuz 2014 Perşembe 18:42
Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden Camilere Gül…

Bursa Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayında vatandaşların meşgul ilgi gösterdiği Emirsultan, Ulucami ve Yeşil Cami gibi kaçınılmaz camilerin bahçelerini gül kokulu surat temizleyicilerle dezenfekte ediyor.
Bursa ’nın daha boğuk ve yaşanılabilir bazı şehir merkezi olması dolayı vatandaşların ortak kullanım alanlarının emzirme, nafaka ve temizliğine iri ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi, Ramazan kaba adam baştan başa katışıksız zorunlu camilerde arılık çalışmaları gerçekleştirdi. Ulucami, Emirsultan ve Yeşil Camii aynı halkın işlek referans gösterdiği iri yarı camilerin bahçe ile ilgili ve çevreleri gül kokulu, yapı dostu biyoloji ile ilgili surat temizleyiciler kullanılarak yıkandı. Çevreyi kuşatan gül kokusu zira vatandaşlar yapılan çalışmalardan hoşnut kalırken, dezenfektan iken hem kullanılan cephe arıtma sistemi köpükler ile cami çevresinde yerleşmiş ithaf ve çeşmeler de temizlendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<