banner359

Bursa'da bomba alarmı!

Bursa’da, pizza yemeye giden bir vatandaşın unuttuğu çanta paniğe sebep oldu.Edinilen bilgiye göre, Ankara Caddesi eski Erikli lambalarında pizza yemeğe giden bir vatandaş, aracından inerken düşürdüğü çantası, bomba paniğine sebep oldu....

27 Nisan 2017 Perşembe 09:04 2017-04-27 09:57:54
Bursa'da bomba alarmı!

Bursa’da, pizza yemeye giden bir vatandaşın unuttuğu çanta paniğe sebep oldu.

Edinilen bilgiye göre, Ankara Caddesi eski Erikli lambalarında pizza yemeğe giden bir vatandaş, aracından inerken düşürdüğü çantası, bomba paniğine sebep oldu. Araçların bulunduğu bir bölgede çantayı gören vatandaşlar kısa süre içinde polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri kısa sürede çantanın bulunduğu yere şerit çekerek güvenliği sağladı. Bu esnada çantasını unutan vatandaş, çantanın kendisine ait olduğunu söyledi ve çevredekiler rahat bir nefes aldı.

Son Güncelleme: 27.04.2017 09:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<