Bursa'da dehşet anları böyle görüntülendi!

23 Kasım 2017 Perşembe 18:41
Bursa'da dehşet anları böyle görüntülendi!

Bursa'da erkek arkadaşını kendisine borcu olduğu iddiasıyla bacağından bıçakladıktan sonra eve kilitleyip rehin alan kadın, 2 saatlik uğraşın ardından etkisiz hale getirildi.

Olay, Osmangazi'ye bağlı Hamitler TOKİ Konutları'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 32 yaşındaki Gülşen A., kendisine borcu olduğu iddiasıyla 40 yaşındaki Mümin K. ile evde tartışmaya başladı. Bir süre sonra eline bıçak alan kadın, erkek arkadaşını sağ bacağından bıçaklayıp, kapıyı kilitledi. Anahtarı da tuvalete atan kadın, üzerine sifonu çekti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, 112 ve 110 ekipleri sevk edildi. Uzun uğraşlara rağmen kadın ikna edilemedi.

ÇİLİNGİR YARDIMIYLA KAPI AÇILDI, POLİS BALKONDAN İÇERİYE GİRDİ

banner380

Kadının ikna edilememesi üzerine olay yerine çilingir çağrıldı. Çilingir ön kapıyı açarken, itfaiye ekiplerinin yardımıyla balkona çıkan polis ekipleri de evin arkasından içeriye girdi. Ekiplerin içeriye girmesinin ardından kadın, çırılçıplak vaziyette elinde bıçakla balkona çıktı. İntihar girişiminde bulunan kadını, polis son anda kurtardı. Daha sonra evde üzeri giydirilen kadın ve erkek 112 ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Polis, olayla alakalı tahkikat başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<