banner359

Bursa'da durdurulan iki araçtan uyuşturucu çıktı

Bursa’da uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla 4 şüpheliyi takibe alan narkotik polisi, 50 bin lira değerinde 163 gram metamfetamin ele geçirdi.Edinilen bilgiye göre, Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele...

11 Ekim 2015 Pazar 16:23
Bursa'da durdurulan iki araçtan uyuşturucu çıktı
Bursa’da uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla 4 şüpheliyi takibe alan narkotik polisi, 50 bin lira değerinde 163 gram metamfetamin ele geçirdi.
Edinilen bilgiye göre, Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptıkları öne sürülen 4 kişinin İstanbul’dan Bursa’ya geleceği istihbaratı aldı. Şahıslar üzerinde operasyon yapan ekipler Bursa-Yalova yolu üzerinde 2 ayrı otomobil içerisinde A.R.D. (50), H.Ö.K. (26), İ.B.(40) ve Kırgızistan uyruklu kadın E.A.’yı (32) yakaladı. Şahısların üzerinde ve otomobillerde yapılan aramada 163 gram metamfetamin, 1 adet ruhsatsız silah ve 2 adet dolu fişek ele geçirildi. Sorgusu yapılmak üzere Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesine getirilen şahıslardan A.R.D.’nin daha önce de İstanbul’da oto hırsızlığı konusunda parmak izi çıktığı, şahıslardan H.Ö.K.’nin (26) uyuşturucu suçundan aranması olduğu ve İ.B.’nin de çok sayıda sabıka kaydı olduğu öğrenildi. Öte yandan şahısların uyuşturucu maddeyi Bursa’daki torbacılara satacakları belirtildi.
4 şahıs yapılan sorgusunun ardından uyuşturucu ticareti yapmak suçundan adli makamlara sevk edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<