Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala yaşamını yitirdi

27 Eylül 2015 Pazar 17:36 2015-09-27 17:39:45
Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala yaşamını yitirdi
 Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala Isparta'da geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi.
Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala ve eşi Hilal Pala, Antalya'dan tatil dönüşü Burdur'da trafik kazasında yaşamını yitirdi. Pala çiftinin çarptığı aracın sürücüsünün de öldüğü kazada, 4 kişi de yaralandı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Isparta yakınlarında geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala için başsağlığı diledi.
Altepe yayınladığı mesajında, "Kent Konseyi Başkanımız ve değerli çalışma arkadaşım Semih Pala ile eşinin elim bir trafik kazası sonucu vefatlarını üzüntüyle öğrendim. Merhum ve merhumeye Allah’tan rahmet, sevenlerine başsağlığı dilerim" dedi.


SEMİH PALA  KİMDİR?
1953 yılında Bursa’da doğan Mehmet Semih pala, ilkokulu Süleyman Çelebi İlkokulu’nda, ortaokulu Bursa İmam Hatip Okulu’nda, liseyi ise Bursa Erkek Lisesi’nde bitirdi. Üniversiteyi İstanbul DMMA – IMMYO’da bitiren inşaat mühendisi Mehmet Semih Pala, Hürriyetçi Teknik Elemanlar Derneği (HÜR-TEK) Bursa Şube Başkanı, Adalet Partisi (AP) Gençlik Kolları Bursa İl Başkanı, Doğru Yol Partisi (DYP) Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) Koruma Derneği Başkanı, Büyük Değişim Partisi (BDP) Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyesi, Refah Partisi (RP) Bursa Büyükşehir ve Osmangazi Belediye Meclis Üyesi, Fazilet Partisi (FP) Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı, Ak Parti Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı, Ak Parti Bursa Büyükşehir ve Osmangazi Belediye Meclis Üyesi, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı, Bursa Kent Konseyi Başkanı, BİNTED Ortaklar Kurulu Başkanı ve Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Genel Koordinatörü  görevlerinde bulundu. Mehmet Semih Pala, evli ve 2 çocuk babasıydı.

Son Güncelleme: 27.09.2015 17:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<