banner359

Bursa trafiğine cumhurbaşkanı düzenlemesi

20 Ekim 2016 Perşembe 18:37
Bursa trafiğine cumhurbaşkanı düzenlemesi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın cumartesi günü yapacağı Bursa ziyareti sebebiyle trafikte düzenlemeye gidildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 22 Ekim Cumartesi günü 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda katılacağı toplu açılış ve daha sonraki programları dolayısıyla Bursa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından şehir içi trafikte yeni düzenleme yapıldı. Cumhurbaşkanının geçiş güzergahı üzerinde olan Gökdere Meydanı’ndan Haşim İşcan Caddesi - 15 Temmuz Demokrasi Meydanı gidiş ve geliş istikametleri, Gençosman’dan Fevzi Çakmak Caddesi - 15 Temmuz Demokrasi Meydanı (Fomara Meydanı) gidiş ve geliş istikametleri, Ahmet Hamdi Tanpınar Caddesi’nden 15 Temmuz Demokrasi Meydanı gidiş ve geliş istikametleri, 22 Ekim tarihinde gün boyunca araç ve yaya trafiğine kapatılacak.
Emniyetten yapılan yazılı açıklamada, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bursa’ya geliş ve dönüşü sırasında geçeceği ana yollar ve güzergâhlar ile bağlantı yolları İstanbul yolu - Özdilek - Gençosman Kavşağı - Ankara yolu - Eski Hal Köprü üstü - Mahmudiye Kavşağı - Gökdere Meydanı- İnönü Caddesi - Atatürk Caddesi - Altıparmak Caddesi - Merinos Kavşağı istikametleri kısa süreli olarak yaya ve araç trafiğine kapatılacaktır” denildi
Sürücülerin Stadyum Kavşağı - Kükürtlü Caddesi ve İzmir yolu, Mudanya yolu, Ankara yolu istikametleri ile Eski Yalova yolu ve çevre yollarını kullanabilecekleri belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<