banner359

Bursa Valiliği'nden Dolandırıcılık Uyarısı!

25 Temmuz 2017 Salı 16:18 2017-07-25 16:20:30
Bursa Valiliği'nden Dolandırıcılık Uyarısı!
 Bursa Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Bazı şahıslar tarafından ilimizde çeşitli firma ve işadamlarımızdan Sayın Valimizin ismi kullanılarak yardım talep edildiği öğrenilmiştir" ifadelerine yer verildi.

Bursa Valiliği'nden yapılan açıklama şöyle:

"Bazı şahıslar tarafından ilimizde çeşitli firma ve işadamlarımızdan Sayın Valimizin ismi kullanılarak yardım talep edildiği öğrenilmiştir.

Konu ile ilgili valiliğimizin herhangi bir ilgisi ve talimatı bulunmadığı gibi adı geçenlerin yakalanması konusunda gerekli tahkikat başlatılmıştır.

Vatandaşlarımızın, kendilerini devlet yetkilisi gibi göstererek yapılan yardım talebi ve söylemlere asla itibar etmemeleri, herhangi bir kişi ya da hesap numarasına kesinlikle para yatırmamaları, ilgili birimlerle ivedilikle irtibata geçmeleri,

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Son Güncelleme: 25.07.2017 16:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<