banner359

Bursa'da korkutan TIR yangını

.

21 Eylül 2014 Pazar 12:38 2014-09-21 12:39:52
Bursa'da korkutan TIR yangını
 Bursa'da meyve yüklü bir TIR'ın seyir halindeyken bir anda alev alması korku dolu anlar yaşattı. Yangın ekiplerin yaklaşık 1 saat süren çalışması sonucu kontrol altına alınırken, TIR ve dorsesi kullanılamaz hale geldi.

Olay, Bursa'nın Kestel ilçesine bağlı Gölbaşı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre İsmail Algül (37) idaresindeki 33 CZC 31 plakalı bir TIR, Bursa'nın Gürsu ilçesinden Mersin'e gitmek üzere yola çıktı. Armut yüklü TIR, Turanköy rampasına geldiğinde henüz belirlenemeyen bir sebepten alev almaya başladı. Kısa sürede TIR'ı etkisi altına alan alevler, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren söndürme çalışmasının ardından kontrol altına alındı.

Yangın sebebiyle yaklaşık bir saat trafiğe kapalı olan yol yanan aracın yoldan kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı.

Son Güncelleme: 21.09.2014 12:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<