Bursa’da silahlı saldırı: 1 ağır yaralı

12 Ekim 2016 Çarşamba 15:25
Bursa’da silahlı saldırı: 1 ağır yaralı
Bursa’nın Osmangazi ilçesinde, 1 ay önce kendisini rahatsız ettiğini öne sürdüğü bir erkeği silahla vurarak öldüren kadının eşi iş yerinin önünde silahlı saldırıya uğradı.
Edinilen bilgiye göre olay, Osmangazi ilçesi İvazpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. 1 ay önce 4 çocuk annesi 32 yaşındaki Neşe Aydın, kendisini sık sık rahatsız ettiğini iddia ettiği 30 yaşındaki Ümit Şahin’i evinin önüne çağırarak eşine ait tabancayla kalbinden vurarak öldürmüştü. Yaşanan olay sonrası Neşe Aydın ile eşi Mehmet Aydın, gözaltına alınırken, Neşe Aydın çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. Mehmet Aydın ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.
8 el ateş etti
Bugün öğle saatlerinde ise Osmangazi ilçesi İvazpaşa Mahallesi’nde sahibi olduğu pastanenin önüne 16 U 8599 plakalı aracını park etmek isteyen Mehmet Aydın’a kimliği belirsiz bir şahıs tarafından 8 el ateş edildi. Kurşunlardan 3’ünün isabet ettiği Aydın ağır yaralanırken, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
Olayın ardından silahı ile birlikte kaçan saldırganın daha önce Neşe Aydın tarafından öldürülen Ümit Şahin’in yakını olduğu iddia edildi.
Polis ekiplerinin olayla ilgili tahkikatı sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<