Yine Arazi Kavgası: 7 Kişi Yaralı

Şanlıurfa’da arazi nedeniyle çıkan silahlı kavgada 7 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa’nın Dağyanı mevkii İncirliağaçlı köyünde aralarında husumet olan iki aile arasında arazi nedeniyle kavga çıktı. Silahların konuştuğu...

14 Eylül 2014 Pazar 19:45
Yine Arazi Kavgası: 7 Kişi Yaralı
Şanlıurfa’da arazi nedeniyle çıkan silahlı kavgada 7 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa’nın Dağyanı mevkii İncirliağaçlı köyünde aralarında husumet olan iki aile arasında arazi nedeniyle kavga çıktı. Silahların konuştuğu kavgada biri ağır toplam 7 kişi yaralandı. Olay sonrası köyün çevresinde jandarma ekipleri geniş güvenlik tedbirleri alırken, bölgeye çok sayıda jandarma sevk edildi. Yaralılar Şanlıurfa’daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Çok sayıda kişinin gözaltına alındığı köydeki gerginlik sürüyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<