banner359

Bursa’da Zincirleme Kaza

Bursa’da meydana gelen zincirleme kazada 8 araç birbirine girdi.Edinilen bilgiye göre kaza, dün sabah saatlerinde Mudanya Yolu Sanayi Caddesi üzerinde meydana geldi. Şehir merkezine doğru seyreden araçlardan biri, Karaman Metro İstasyonu’nu geçtikten...

28 Temmuz 2015 Salı 13:24
Bursa’da Zincirleme Kaza
Bursa’da meydana gelen zincirleme kazada 8 araç birbirine girdi.
Edinilen bilgiye göre kaza, dün sabah saatlerinde Mudanya Yolu Sanayi Caddesi üzerinde meydana geldi. Şehir merkezine doğru seyreden araçlardan biri, Karaman Metro İstasyonu’nu geçtikten sonra başka bir otomobilin kendisini sıkıştırması üzerine ani fren yapınca 8 araç birbirine girdi. Yaralanan kimsenin olmaması herkesi sevindirirken, araçlarda maddi hasar oluştu. Konvoyun en arkasında kalan ve ilk kez bir kazaya karışan kadın sürücü yaşadığı o anları anlattı. Kazanın aniden olduğunu ifade eden kadın sürücü, “8 araç birbirine girdi. Ben direksiyonumu biraz aşağıda kullanıyorum. O yüzden koltuk ile direksiyon arasına sıkıştım, ama içeriden çıktım. Şu an iyiyim. Hepimize geçmiş olsun” diye konuştu.
Polis ekipleri tıkanan yolu tekrar trafiğe açtı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<