banner359

Bursa’daki Şüpheli Paketler Polisi Harekete Geçirdi

Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali’ndeki 2 adet sahipsiz çuval polis ekiplerini harekete geçirdi. Sıcak dakikaların yaşandığı terminalde robotla patlatılan çuvallardan peynir ve battaniye çıktı.Olay, saat 16.00 sıralarında Bursa Şehirlerarasa...

26 Temmuz 2015 Pazar 17:22
Bursa’daki Şüpheli Paketler Polisi Harekete Geçirdi
Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali’ndeki 2 adet sahipsiz çuval polis ekiplerini harekete geçirdi. Sıcak dakikaların yaşandığı terminalde robotla patlatılan çuvallardan peynir ve battaniye çıktı.
Olay, saat 16.00 sıralarında Bursa Şehirlerarasa Otobüs Terminali’nde meydana geldi. İki adet sahipsiz çuval olduğu ihbarı alan polise ekipleri, otobüs terminalinde geniş güvenlik önlemleri aldı. 20’inci peronda bulunan başı boş çuvallar için bomba imha ekipleri seferber oldu. Çevredeki vatandaşların meraklı bakışları arasında harekete geçen bomba imha robotu çuvalları tek tek patlattı.
Vatandaşlarında saniye saniye telefonları ile kaydettiği imha sonunda ise, çuvalların içinden peynir, tereyağı ve yorgan çıktı.
Polis ekipleri kimin bıraktığı ile ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<