banner359

Bursagaz’dan 4 Bin Fidan

Bursagaz orman projesi kapsamında dikeceği 4 bin fidan için Bursa Orman Bölge Müdürlüğüyle protokol imzaladı.Bursagaz, doğal ortamı koruma çalışmalarına büyük bir proje ile devam ediyor. Doğalgaz üretim ve dağıtım süreçlerinde çevreye salınan gazlar sebebiyle, doğada olu

27 Ağustos 2014 Çarşamba 13:44
Bursagaz’dan 4 Bin Fidan

Bursagaz orman projesi kapsamında dikeceği 4 bin fidan için Bursa Orman Bölge Müdürlüğüyle protokol imzaladı.
Bursagaz, doğal ortamı koruma çalışmalarına büyük bir proje ile devam ediyor. Doğalgaz üretim ve dağıtım süreçlerinde çevreye salınan gazlar sebebiyle, doğada oluşan tahribatı en aza indirmek amacıyla oluşturulan "Bursagaz Ormanı Projesi" için Bursa Orman Müdürlüğüyle protokol imzalandı. Proje kapsamında 4 bin karaçam fidanı Ovaakca bölgesine dikilecek. Bursagaz ’ın çevreye olan duyarlığının önemli olduğunu söyleyen Bursa Orman Bölge Müdürü Ahmet Köksal Coşkun, "Başlatmış olduğumuz ağaçlandırma seferberliğe Bursagaz da katıldı. Yeşil Bursa ’nın daha da yeşil olması için katkı koydular. Bu güzel düşüncelerinden dolayı kendilerini kutluyorum" dedi.
Doğalgaz üretim sürecinde çevreye verilen zararları en aza indirmek için ağaçlandırma kampanyasına katıldıklarını belirten Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tolon, "Bursagaz Orman Projesi için 4 bin fidan dikeceğiz. Bursagaz olarak çevreye verdiğimiz zararları minimum seviyeye indirmek için ağaçlandırma yapıyoruz. Gelecek nesillere daha yaşanılır bir çevre bırakmak için çalışmaya devam edeceğiz. Projenin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<