banner359

Bursaspor Taraftarı, Verilen Cezaya Tepkili

28 Ağustos 2015 Cuma 15:56
Bursaspor Taraftarı, Verilen Cezaya Tepkili
Teksas Tribün Lideri Selim Kurtulan, Bursaspor taraftarına verilen cezanın şehitleri ve şehit ailelerini son derece incitmiş olduğunu söyledi.
Hafta sonu oynanan Gaziantepspor maçında Bursaspor taraftarı, binlerce askerin katili terörist başı ve siyasi uzantılarına küfür ettiği için cezalandırıldığını ifade eden Teksas Tribün Lideri Selim Kurtulan, "Verilen bu akıl tutulması kararı anlamamız henüz mümkün olmamıştır. Bize verilen bu ceza tüm şehitlerimizi ve şehit ailelerimizi son derece incitmiş bulunmaktadır. Maç öncesi Siirt’te ki hain pusuda taraftarlarımızdan Bahadır Aydın kardeşimizin şehit edilmesi acımızı ve öfkemizi arttırmıştır. Dolayısıyla kimse bizden her gün asker ve polisimizi şehit eden vatan hainlerine şiir yazmamızı ahlak kuralları çerçevesinde protesto yapmamızı beklemesin. Teksas Tribünü olarak bu vatanın bölünmez bütünlüğü için mücadelemiz her platformda sürecektir. Verilen bu saçma sapan kararı mahkemeye taşıyacağız" dedi.
Türkiye’nin geçtiği bu kritik süreçte şiddeti ve terörü destekleyen bu gibi kararlar alarak yangına körükle gitmemek gerektiğini belirten Kurtulan, "Aksi takdirde bu bedelin altından hiçbiri kalkamaz. Federasyon eğer terör destekçisi ve terörü lanetleyenleri cezalandıran bir kurum olacaksa isminin başındaki Türkiye ibaresini kaldırmalıdır. Herkes bilmelidir ki; Teksas Tribünü her zaman güvenlik güçlerinin yanındadır. Aziz şehitlerimizi saygıyla anıyoruz" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<