banner359

Bursaspor’dan Gollü Prova

Bursaspor, Bandırmaspor ile yaptığı hazırlık maçında sahadan 41 galip ayrıldı.20142015 sezonu öncesi hazırlıklarını sürdüren yeşilbeyazlılar, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bandırmaspor ile hazırlık maçı oynadı. Nilüfer Stadyumu ’nda oynanan karşılaşmay

22 Ağustos 2014 Cuma 20:29
Bursaspor’dan Gollü Prova

Bursaspor, Bandırmaspor ile yaptığı hazırlık maçında sahadan 41 galip ayrıldı.
20142015 sezonu öncesi hazırlıklarını sürdüren yeşilbeyazlılar, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bandırmaspor ile hazırlık maçı oynadı. Nilüfer Stadyumu ’nda oynanan karşılaşmayı Başkan Recep Bölükbaşı ’nın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri de takip etti. Mücadelenin 12. dakikasında genç oyuncu Furkan Soyalp ile gol perdesini açan Timsah, Volkan Şen ’in 64 ve 74. dakikalarda kaydettiği gollerle skoru 30 ’a taşıdı. Yetenekli oyuncunun golüne 1 dakika sonra karşılık veren Bandırmaspor, Ali Serin ile farkı 2 ’ye indirdi. Yeşilbeyazlıların yeni transferi Bakaye Traore, müsabakanın 86. dakikasında skoru belirleyen golü kaydetti.
Öte yandan Bursaspor, yeni sezon öncesi son hazırlık karşılaşmasını 23 Ağustos Cumartesi günü saat 18.00 ’da Bursa Atatürk Stadyumu ’nda Şanlıurfaspor ile oynayacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<