banner359

Büyükşehir’delik Gücü Yörükali’de Keza…

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Mudanya İlçesi ’ne alt Yörükali Mahallesi ’nde vatandaşlarla bir araya geldiği iftarda, “Büyükşehir Belediyesi Yörükali ’nin da yanına” dedi.Ramazan ayında bütün suare farklı olarak yaklaşık ilçede ve farklı yaklaşık maha

24 Temmuz 2014 Perşembe 15:38
Büyükşehir’delik Gücü Yörükali’de Keza…

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Mudanya İlçesi ’ne alt Yörükali Mahallesi ’nde vatandaşlarla bir araya geldiği iftarda, “Büyükşehir Belediyesi Yörükali ’nin da yanına” dedi.
Ramazan ayında bütün suare farklı olarak yaklaşık ilçede ve farklı yaklaşık mahallede vatandaşlarla bazı araya yeni Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla hiç durmadan, Mudanya İlçesi ’ne tabi Yörükali ’hem gerçekleştirilen iftar programına katıldı. Altepe, Yörükali ’da amma bin kişinin orucunu farketmez sofrada açtığı iftarda Ramazan ayının bereketine ve önemine dikkati çekti.
“HIZMET UYGUN VARIZ”
Bursa ’ya bakanlik etmenin kendisi karşi iri yarı onur olduğunu söyleyen Altepe, “Bursa ’nın her köşesine hizmetlerimizi ulaştırıyoruz. Bursa ’nın katışıksız oturmuş dostumuz mevcut. O Kadar zeki beldelere servis yapmak ve işler arttırmak hem bizler karşi iri onur. Her konuda çalışıyoruz. her zaman vatandaşın en yakın olacağız dedik. İşte buradayız. Bizler papazlik karşi varız” o konuştu.
“KÖYLERİN HEM DE BÜTÜN ÇEŞIT ÇEŞIT DERDİYLE ARTIK İLGİLENECEĞİZ”
Büyükşehir Belediyesi ’nin artık Yörükali ’yi keza kapsadığını kaydeden ve köylerin hem Büyükşehir Belediyesi ’ne bağlanmasının arkasından basmakalıp dönemde yaşanan sıkıntıların evvel geçildiğini geçmişten konuşmaya istekli Altepe, “Kentimizin köylerinin hem de hep türlü derdiyle artık biz ilgileneceğiz. Bursa önder bir kasaba, her alanda metin. Medeniyetlerin başkenti, sultanlar ve evliyalar şehri Bursa, ayrıcalıklı biraz şehir merkezi. Bizler ayrıca bu şehrin yöneticileri gibi üzerimize düşen sorumlulukla hizmetlerimizi çap zeki şekilde yerine getiriyoruz” açıklamasını yaptı.
Bursa ’ayrıca Ramazan ayının kalınlık şık şekilde yaşandığına değinen Altepe, “Bu güzellikleri yaşayamayıp bezginlik çekenler var. Bilhassa ki kutsal Ramazan gününde ilk kez Filistin ve Gazze getirmek üzere çok gaddarlık aşağı titrek dostlarımız müsait. Allah onlara bağış etsin. Allah onları acele günde bu zulümden kurtarsın, onları huzura ve kurtuluşa erdirsin. Bu konuda bizler hem de Filistin ’delik, Gazze ’nin, Suriye ’nin tüm doğa mazlumlarının ve bütün Müslüman kardeşlerimizin yanındayız. Onlara arkadaş olmaya heyecan ediyoruz. Bursa kadar Filistin ’e nakdi bağış kampanyası başlattık. Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Bursa ’da ve Marmara Belediyeler Birliği öncülüğünde keza tüm Marmara ’ayrıca hibe kampanyasını başlattık. Gazze ’deki Müslümanların yanında olduğumuzu gösterelim istedik. Bursa ’ya ve Türkiye ’ye bu yakışık alır. Türkiye birlikte iftihar duyuyoruz” biçimli konuştu.
Ramazan ayının ve Büyüklük Gecesi ’nin en kurnaz şekilde yaşanmasını dileyen Başkan Altepe, iftarın peşinde Yörükali ’da vatandaşlarla ayrıca görüşme etti. Yörükali Mahallesi Muhtarı Yaşar Ünlüer ayrıca Altepe ’ye kendilerine verdiği destekten karşı değerlendirme etti. Yörükali sakinleri keşke iftarda kendilerine ortaklık eden Altepe ’ye meşgul başvurma gösterdi. Gecede, çocuklara da Bursaspor forması ve oyuncak allah vergisi edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<