Dikiz Aynalı Kaçak Akaryakıt Tankı

Bursa ’da, polis tarafından bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi. Karışımlı akaryakıtın saklandığı tankın üzerine, polis baskın yaparsa görmek için dikiz aynası konulduğu belirlendi.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğ

22 Ağustos 2014 Cuma 12:17
Dikiz Aynalı Kaçak Akaryakıt Tankı

Bursa ’da, polis tarafından bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi. Karışımlı akaryakıtın saklandığı tankın üzerine, polis baskın yaparsa görmek için dikiz aynası konulduğu belirlendi.
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Yıldırım ilçesinde yaptıkları operasyonda, özel düzenek içinde bin 70 litre karışımlı akaryakıt ele geçirdi. Olayla alakalı M.Y. ve H.Y. isimli şahıslar gözaltına alındı. Şüphelilerin, polisi gözetlemek için akaryakıt tankının üzerine dikiz aynası monte ettikleri görüldü. Şüpheliler, ifadelerinin ardından adli makamlara teslim edildi.

banner380

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<