Edirne’de ‘Reis Bey’ Fırtınası Esti

27 Mayıs 2016 Cuma 12:46
Edirne’de ‘Reis Bey’ Fırtınası Esti
Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından Edirne’de sahnelenen ‘Reis Bey’ büyük ilgi gördü.
Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Necip Fazıl Kısakürek’in kaleme aldığı ‘Reis Bey’ adlı oyunu Edirne Bahçeşehir Çok Amaçlı Salonu’nda sahnelendi. Edirne İl Millî Eğitim Müdürlüğü’nün davetiyle gerçekleştirilen turnede oyuna ilgi büyüktü. Özer Tunca’nın yönettiği oyun, taş kalpli bir ağır ceza reisinin vicdan muhasebesini gözler önüne seriyor. Oyun seyircilere duygulu anlar yaşattı. Oyun sonunda sanatçılar ayakta alkışladı.
İl Millî Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, “Sultan-üş şuara, fikir ve dava adamı, edebiyatçı, üstat Necip Fazıl Kısakürek’in 33. vefat yılında kendisini şükranla, rahmetle, minnetle yâd ediyoruz. Bu muhteşem oyunu, muhteşem sahne performansını bizlerle paylaşmaya vesile olan Bursa Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ve oyuncularına teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<