banner359

Gürsulu Köpek Yavrusu Sporcuların Başarıları…

Gürsu Belediyesi, ilçedeki okulları 2014 yılı içerisindeki milli ve milletlerarası müsabakalara katılarak izlenme oranı elde yapan köpek yavrusu sporcuları, ödüllendirdi.Taekwondo, güreş ve badminton branşlarında, milli ve milletlerarası müsabakalarda ilçeyi karakteristik 37 yav

24 Temmuz 2014 Perşembe 16:39
Gürsulu Köpek Yavrusu Sporcuların Başarıları…

Gürsu Belediyesi, ilçedeki okulları 2014 yılı içerisindeki milli ve milletlerarası müsabakalara katılarak izlenme oranı elde yapan köpek yavrusu sporcuları, ödüllendirdi.
Taekwondo, güreş ve badminton branşlarında, milli ve milletlerarası müsabakalarda ilçeyi karakteristik 37 yavru sporcuya ve antrenörlerine, el altında ettikleri başarılar dolayısıyla, Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Şans tarafından altın allah vergisi edildi. Kabuk Gibi nesiller yetişmesinde sporun önemini vurgulayan Şans, “Gençlerimizin, çocuklarımızın bazı olay şekli iken spor yapmayı benimsemesi, ilerideki nesillerin kabuklu olması için çok siklet taşımakta. Bölgesel yönetim gibi ilçemizdeki spor imkanlarını gerilemek uygun sporcu fabrikası adıyla iri yarı bazı spor merkezi yapı yürüyerek çalışmalarımızı başlattık. Gençlerimizin o kadar başarılar elde etmesi, bizi de bu başarıları taçlandıracak hizmetler çalışma etrafında daha ayrıca yüreklendirmekte. Her saygısız genç sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<