İnegöl’e 11 milyonluk eğitim yatırımı

21 Eylül 2016 Çarşamba 13:25
İnegöl’e 11 milyonluk eğitim yatırımı

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, hayırsever ve devlet desteği ile İnegöl’e kazandırılan eğitim yuvalarını tek tek gezerek incelemelerde bulundu.
Milletvekili Hüseyin Şahin, evvela İnegöl Organize Sanayi Bölgesi tarafından yaptırılan ortaokul binasını incelerken, OSB yönetimi tarafından temin edilen kırtasiye malzemelerini de öğrencilere dağıttı. Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, “Eğitim ihtiyacını karşılamak için OSB yönetimi ilçemize bir okul kazandırdı. 24 derslikli çok güzel bir okul yapıldı. İlçemizde bu yıl 3 yeni okul hizmete başladı. Bunların toplam maliyeti 11 milyon lira civarında. Üç okulumuzda önceki eğitim öğretim yılında hizmete açılmıştı. Eğitim yatırımları sürecek" dedi.
Milletvekili Hüseyin Şahin de, “Bundan 12 sene önce okulların sayısı çok azdı. Çocuklarımız 55 kişilik sınıflarda eğitim görüyordu. Fiziki imkansızlıkların yanında maddi ve manevi imkansızlıklar da vardı. Hamd olsun AK Parti iktidarı ile birlikte Türkiye’de eğitimde reform süreci başladı. Geleceğin Türkiye’si daha güzel olacak. Bu okullardan yerli ve milli düşünen, aklını, fikrini ve vicdanını başka yere ipotek etmeyen, tamamen milletine, devletine ve geleceğin büyük Türkiye’sine hizmet verecek pırıl pırıl bir nesil yetişecek. Bakanlığımız kaynakları ile iki okul daha yapılacak. İnegöl’de çok güzel şeyler olacak. Güzel Sanatlar Lisesi’ni de gelecek eğitim öğretim yılında hizmete açmayı hedefliyoruz. Sosyal Bilimler Lisesi’ni şehir merkezine aldık. İnegöl’de ihtiyaç duyulan ne varsa elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” diye konuştu.

banner380

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<