Kahveci, müşterileri rahatsız eden şahsı av tüfeğiyle öldürdü

Bursa’da bir kahveci, müşterilerini rahatsız ettiği ve kendisine küfrettiği iddiasıyla bir kişiyi av tüfeğiyle öldürdü.Olay, Osmangazi’ye bağlı Tuna Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kahvehane işleten Erdinç B. (32)...

13 Temmuz 2017 Perşembe 11:48
Kahveci, müşterileri rahatsız eden şahsı av tüfeğiyle öldürdü

Bursa’da bir kahveci, müşterilerini rahatsız ettiği ve kendisine küfrettiği iddiasıyla bir kişiyi av tüfeğiyle öldürdü.

banner380

Olay, Osmangazi’ye bağlı Tuna Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kahvehane işleten Erdinç B. (32) ile Hüseyin E. (36) arasında müşterileri rahatsız ettiği iddiasıyla tartışma çıktı. Hüseyin E’nin bıçak çekmesi üzerine kahvehaneden av tüfeğini alan Erdinç B., bir el ateş etti. Göğsünden yaralanan Hüseyin E, kaldırıldığı Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından ceset otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Katil zanlısı kahveci polise teslim oldu. Erdin B, Hüseyin E’nin küfrederek kendisinden para istediğini, bıçakla üzerine gelince tüfeği alıp ateş ettiğini söyledi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<