banner359

Kanser hastası kayınvalidesini hastaneye götüren gelin otomobilin altında can verdi

15 Ocak 2017 Pazar 09:56 2017-01-15 12:28:30
Kanser hastası kayınvalidesini hastaneye götüren gelin otomobilin altında can verdi

Bursa’da kontrolden çıkan otomobil, hastaneye gitmek için durakta otobüs bekleyen gelin ile kayınvalidesini ezdi. Gelin ölürken, kanser hastası kayınvalidesi ise ağır yaralandı.

Kaza, Mustafakemalpaşa ilçesinde İzmir yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, sabah Bursa’da hastaneye gitmek için ilçe terminaline giden gelin-kaynana, terminalde otobüs olmayınca, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yolcu otobüslerine binmek için terminalin karşısına geçti. İki kadın, durakta bulunan bir kaç kişi ile birlikte otobüs beklemeye başladı. Tam bu sırada ilçe merkezinden terminale doğru hızla gelen C.C. (30) idaresindeki 16 SB 174 plakalı otomobil, otobüs bekleyen yayaların arasına daldı. Otomobil altında kalan Vildan Atış (38) olay yerinde hayatını kaybederken, kayınvalidesi Afer Atış (66) ise ağır yaralı halde Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edildi.

Bir süre önce kanser teşhisi konulduğu öğrenilen Ayfer Atış’ın tedavi için Bursa merkezde bir hastaneye gittiği ve yanına gelini Vildan Atış’ı aldığı öğrenildi. Otomobil sürücüsü C.C. gözaltına alınırken, savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 15.01.2017 12:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<