Kar geliyorrrrrrr!

Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu'nun batısı, Batı ve Orta Karadeniz ile Yozgat, Aksaray, Kırşehir, Nevşehir ve Giresun çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor

21 Aralık 2014 Pazar 16:13 2014-12-21 16:14:23
Kar geliyorrrrrrr!

Kuzey Ege'nin iç kesimleri, İçAnadolu'nun batısı, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Bilecik, Isparta, Burdur, Yozgat,Nevşehir, Aksaray ve Kırşehir çevreleri ile Bursa'nın yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.Marmara ile iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

banner380

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Rüzgar, genellikle güney ve Güneydoğu, yurdun güneydoğu kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu, öğle saatlerinden sonra Marmara'da, zamanla yurdun batı kesimlerinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kıyı Ege, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları ile Giresun ve Trabzon çevrelerinde yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/s) esmesi bekleniyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Az bulutlu ve yer yer sisli, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar yağışlı 7
İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yağmurlu 14
İzmir: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde hafif sağanak yağışlı, akşam saatlerinde yağmurlu 15
Adana: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu 18
Antalya: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu 18
Samsun: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde yağmurlu 14
Trabzon: Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu 13
Erzurum: Parçalı zamanla çok bulutlu, yer yer pus ve sisli 2
Diyarbakır: Az bulutlu, yer yer sisli 12 

İHA

Son Güncelleme: 21.12.2014 16:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<