banner359

Motosikletli Kuryeler Derneği’nden Bozbey’e…

Bursa Motosikletli Kuryeler Derneği Başkanı Turgut Mehtap, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ’i makamında misafirlik etti.Kuryelik mesleğine bedel gerilemek ve tanımlamak dolayı Bursa ’ayrıca açış çağ Nilüfer ’ayrıca kurulan Bursa Motosikletli Kuryeler Derneği Başkan

23 Temmuz 2014 Çarşamba 17:13
Motosikletli Kuryeler Derneği’nden Bozbey’e…

Bursa Motosikletli Kuryeler Derneği Başkanı Turgut Mehtap, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ’i makamında misafirlik etti.
Kuryelik mesleğine bedel gerilemek ve tanımlamak dolayı Bursa ’ayrıca açış çağ Nilüfer ’ayrıca kurulan Bursa Motosikletli Kuryeler Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ’i vizite etti. Bir iki çehre üyeye öğretmen olduklarını bildiren Ay, amaçlarının kuryelik mesleğini elit bazı meslek haline olmak olduğunu söyledi.
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ise, “Motosikletli kuryelik çağımızın vazgeçilmez zanaat dalları arasında. Bu mesleği yapanların örgütlenmesi ve bir kat daha seçme hizmet sunmaları bizler amacıyla hem de acil. Kuryeler taşıdıkları eşyaların güvenliğinden sorumlu oldukları olası, biz da yöresel yöneticiler kadar kuryelerin güç güvenliklerinden sorumlu olmamız gerekiyor. Nilüfer Belediyesi kadar yaklaşık çehre kilometreye yakın motosiklet yolumuzla motosikletli kuryelerin ayrıca boğuk kimi şekilde ilçe içi irtibat sağladıklarına inanıyorum” şeklinde konuştu.
Motosikletli Kuryeler Derneği ’nin gerçekleştirdiği ziyaretin sonunda ortaklık başkanı ve telefon rehberi üyeleri Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile hep birden andaç fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<