banner359

Mudanya Belediyesi Yaklaşık Çizelge Etrafına Toplandı

Mudanya Belediyesi Belediye personeli aileleriyle hiç durmadan iftar yemeğinde biraraya gelerek iftar yaptı.Arnavutköy Balıkçı Barınağı'ndaki alanda düzenlenen iftar ön masaları eşsiz benzersiz misafirlik yapan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, belediye personeli ve ailel

22 Temmuz 2014 Salı 20:52
Mudanya Belediyesi Yaklaşık Çizelge Etrafına Toplandı

Mudanya Belediyesi Belediye personeli aileleriyle hiç durmadan iftar yemeğinde biraraya gelerek iftar yaptı.
Arnavutköy Balıkçı Barınağı'ndaki alanda düzenlenen iftar ön masaları eşsiz benzersiz misafirlik yapan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, belediye personeli ve aileleriyle yakından ilgilendi. Başkan Türkyılmaz, Mudanya belediyesinin çok ciltli kimi aileye ait olduğunu ve bu birlikteliğin daha bozulmamasını istediğini belirterek, "daima çok iyi biraz şekilde çalışmalarımızı sürdürecek ve Mudanya'nın kalkınmasında ve geniş düzeyinin artmasında etkisi olacaktır. Kutsal ramazan ayında sizlerle iftar yemeğinde bazı araya gelmekten cilt cilt olan bir zevk aldığımı belirtmek istiyorum. Sizlerle birlikte el ele vererek açık yürekli, dürüst, insaflı ve adaletli bazı şekilde hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Mudanya hepimizin ve kaptan çıkmamız gerektiğinin bilincinde iken çalışmalarımızı alıkoymak zorundayız" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<