banner359

Mudanya’ayrıca Türk-tayvan Dostça Davranış Konseri…

TürkTayvan Kültür Etkinlikleri zarfında sivrilmiş koro halinde söylenilen bölüm grubu Mixed Choir Of Tyfae, Miss Hsu şefliğinde 25 Temmuz Cuma akşamı Mudanya ’keza ses bütünlüğü verecek.TürkiyeTayvan Dostça Davranış Konseri ’nde Mudanya Yetiştirme ve Meslek Derneği TSM Kor

24 Temmuz 2014 Perşembe 14:37
Mudanya’ayrıca Türk-tayvan Dostça Davranış Konseri…

TürkTayvan Kültür Etkinlikleri zarfında sivrilmiş koro halinde söylenilen bölüm grubu Mixed Choir Of Tyfae, Miss Hsu şefliğinde 25 Temmuz Cuma akşamı Mudanya ’keza ses bütünlüğü verecek.
TürkiyeTayvan Dostça Davranış Konseri ’nde Mudanya Yetiştirme ve Meslek Derneği TSM Korosu hem sahneye çıkarak şarkılarını dostluk namına seslendirecek. Mudanya Belediyesi Uğur Mumcu Ekim Merkezi ’nde verilecek olan ahenk öncesinde örgütlenme sorumlusu Faruk Alkaya ve ekibi, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ’ı makamında vizite ederek konserle karşılaştırmalı görüşmelerini yaptı.
Ziyarette dokunaklı Faruk Alkaya, 10 ajanda önemli ve turistik ziyaretler içinde Türkiye ’hem olan Tayvanlıları, amma günlüğüne Mudanya ’ayrıca ağırlayacaklarını söyledi. Alkaya, buluşmanın arkadaşlık konseri ile pekiştirilmesi noktasında kendilerine tanıdık olan Mudanya Belediyesi ’ne Tayvanlılar namına minnettarlık etti.
Barışın ve kardeşliğin başkenti olan Mudanya ’hem de dostluk ve tutkunluk taşıyan ilişkileri tekrar tekrar destekleyeceklerini belirten Türkyılmaz, "25 Temmuz Cuma akşamı TürkiyeTayvan arkadaşlık kardeşlik etkinliği dolayı de zeki kimi geceleyin olacak. Mudanya ’mızda bundan böyle barıştırma, hayranlık, kardeş ve dostluk duygularına kanının son damlasına kadar sehpa verilecek” açıklamasını yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<