banner359

Mudanya’da Uyuşturucu Operasyonu

Bursa ’nın Mudanya ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 11 kişi gözaltına alındı.Yaklaşık 3 aydır çeşitli ihbarları değerlendiren Bursa ve Mudanya polisi, bugün sabahın erken saatlerinde Mudanya ve Güzelyalı ’da operasyon yaptı. Uyuşturucu satan ve kullananlara yö

23 Ağustos 2014 Cumartesi 13:52
Mudanya’da Uyuşturucu Operasyonu

Bursa ’nın Mudanya ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 11 kişi gözaltına alındı.
Yaklaşık 3 aydır çeşitli ihbarları değerlendiren Bursa ve Mudanya polisi, bugün sabahın erken saatlerinde Mudanya ve Güzelyalı ’da operasyon yaptı. Uyuşturucu satan ve kullananlara yönelik yapılan operasyonda 5 kilo 100 gram esrar, 2 gram bonzai ve 3 adet ekstazi hap ele geçirildi. B.K., F.B., E.Ç., S.Ü., B.Y., yaşları küçük K.A. ve E.D., G.T., A.O.Ç., A.Ş. ve O.Y. gözaltın alındı. Şüpheliler, alıp ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilirken, olayla alakalı tahkikat sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<