Mustafa Ceceli Hayranlarıyla Buluştu

26 Haziran 2016 Pazar 10:00
Mustafa Ceceli Hayranlarıyla Buluştu
Ustaları Ramazan ayında Bursa’da ağırlayan ‘Şehr-i Ramazan’ programı kapsamında Merinos Park’ta sahne alan sevilen sanatçı Mustafa Ceceli, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kültür A.Ş. tarafından Merinos Park’ta düzenlenen ‘Şehr-i Ramazan’ etkinlikleri, ünlü isimleri Bursalılar ile buluşturmaya devam ediyor. Son yılların en başarılı seslerinden olan ve tüm Türkiye’nin gönlünde taht kuran ünlü sanatçı Mustafa Ceceli de Bursalılarla buluştu. Teravih namazı sonrası sahneye çıkan ünlü sanatçı, en güzel şarkılarını hayranları ile birlikte seslendirdi. Programında ilahilere de yer veren Ceceli, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Gecenin sonunda Kültür A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Bakan, günün anısına ünlü sanatçıya çiçek verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<