banner359

Mustafakemalpaşa İhh’dan Türkmenlere Bağışlama

Adam Doğruluk ve Hürriyetleri ve Beşeri Yardım Vakfı ’nın (İHH) Mustafakemalpaşa Temsilciliği, Suriye ’deki Türkmenlere el uzattı.İç savaşın felakete sürüklediği Suriye ’deki beşeriyet dramına halk kalmayan İHH Temsilcililiği ’nin hibe TIR ’ı Mustafakemalpaşa ilçes

24 Temmuz 2014 Perşembe 16:39
Mustafakemalpaşa İhh’dan Türkmenlere Bağışlama

Adam Doğruluk ve Hürriyetleri ve Beşeri Yardım Vakfı ’nın (İHH) Mustafakemalpaşa Temsilciliği, Suriye ’deki Türkmenlere el uzattı.
İç savaşın felakete sürüklediği Suriye ’deki beşeriyet dramına halk kalmayan İHH Temsilcililiği ’nin hibe TIR ’ı Mustafakemalpaşa ilçesinde dualarla yola çıktı. 11 ayın sultanı Ramazan ’hem de Mustafakemalpaşa ’de çalışmalarına başlayan İHH Temsilciliği, 1 hafta içeri tâli bağış TIR ’ını hazırladı. Iyilik hareketine ahbap veren faydalı Mustafakemalpaşalıların desteğiyle hazırlanan ve olarak besin maddeleri yerleşik bağışlama TIR ’ı, İHH Temsilciği ’nin Balıkesir Caddesi ’nde yerleşmiş ofisinin önünden dualarla Suriye ’deki Türkmen bölgelerine uğurlandı.
2014 yılında Bursa ’dan 113. bağış TIR ’ının yola çıktığını söyleyen İHH Temsilcisi Mustafa Gölge, “İslam Coğrafyası ’nın türlü bölgesinde sıkıntılar yaşanıyor. Gazze falan kanlı amma yaramız hazır. Filistin ’e kaçınılmaz bağışlama gerekiyor. Ziyafet devam İHH iken Gazze ’ye ilaç kampanyasını başlatacağız. Yetim projesiyle ayrıca yakından ilgileneceğiz. İHH olarak; tarikat, dil, millet ve din ayrımı yapmaksızın dünyanın kimisi döşenmiş zulme dertli herkese elimizi uzatmaya ifa edeceğiz. Yardımsever vatandaşlarımıza ve hazır çalışanlarımıza sonsuz değer kazanma ediyorum” için konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<