banner359

Nilüfer'de Sokak Toplayıcılarına Araştırıcı Takip

Nilüfer Belediyesi Sanitasyon Müdürlüğü ve Nöbet Müdürlüğü, cila zamanlarda sayıları artan bir şekilde gelişen cadde çöp toplayıcılarına zıt mücadele başlattı.Nilüfer ’da bulunan bütün mahallelere geri kazanım hizmeti götüren Nilüfer Belediyesi, vatandaşların öze

25 Temmuz 2014 Cuma 20:08
Nilüfer'de Sokak Toplayıcılarına Araştırıcı Takip

Nilüfer Belediyesi Sanitasyon Müdürlüğü ve Nöbet Müdürlüğü, cila zamanlarda sayıları artan bir şekilde gelişen cadde çöp toplayıcılarına zıt mücadele başlattı.
Nilüfer ’da bulunan bütün mahallelere geri kazanım hizmeti götüren Nilüfer Belediyesi, vatandaşların özenle topladıkları geri kazanımları usulsüz yollarla toplayan kişileri takip altında aldı. Atıkların sağlıklı şekilde toplanmasını hedefleyen Nilüfer Belediyesi Sağlıklı Hale Getirme Müdürlüğü, Zabıta ekipleriyle hiç durmadan sokak ıvır zıvır toplayıcılarına bölüm açtırmıyor. Sokak döküntü toplayıcılarının belirlenen alanlardan vatandaşların bıraktıkları atıkları kanunsuz yollarla aldıklarının karar edilmesi tekrar harekete sonraki Zabıta ekipleri, aracın fazla bulunan arka şekil değiştirme atıklarına el koydu. Ekipler kadar sokak zırva toplayıcılarına ‘Kabahatler Kanunu ’nun bağıntılı maddesi göre kindar operasyon uygulandı.
Nilüfer Belediyesi Temizlik Işleri Müdürlüğü yetkilileri yaptığı açıklamada; cadde döküntü toplayıcılarının art kazanım toplama sistemine averaj verdikleri belirtilerek, geri kazanılabilir materyallerin kayıt dışı bertaraf edilmesinin ülke ekonomisini zarara uğrattığı vurgulandı. Yurttaşlara, sokak döküntü toplayıcılarına muhalif uyarılarda da yerleşik Nilüfer Belediyesi Sağlıklı Hale Getirme Müdürlüğü, aşırı belediye logosu karşıtı, trafikte her selamet önlemi almadan teşebbüs yaratıcı, haksız vergisiz kazanç ardındaki olan taahhütlü göderme dışı geri kazanım toplayıcılarına yurttaşların emanet etmemesi gerektiğinin altını çizdi.
Cadde toplayıcılarının önlenmesi, boğuk ve güvenilir bir vekillik -li arka kazanımın ayrışması uygun Nilüferliler ’den yardımcı beklediklerini ifade eden yetkililer, vatandaşlardan bu kişilerin görüldüğü yerde Nöbet ekiplerine dikkat etmesini istedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<