banner359

Nilüfer'de Yas

Gazze'ayrıca yaşanan ademoğlu dramından amacıyla Türkiye ’hem 3 günlük milli inleme duyuru edilmesinin ardındaki Nilüfer Belediyesi ayrıca 25 Temmuz ’a o kadar olan katışıksız etkinliklerini geri çekme etti.Ramazan ayında Anadolu mozaiğini Nilüfer ’hem de yaşatan Nilüfer

22 Temmuz 2014 Salı 20:52
Nilüfer'de Yas

Gazze'ayrıca yaşanan ademoğlu dramından amacıyla Türkiye ’hem 3 günlük milli inleme duyuru edilmesinin ardındaki Nilüfer Belediyesi ayrıca 25 Temmuz ’a o kadar olan katışıksız etkinliklerini geri çekme etti.
Ramazan ayında Anadolu mozaiğini Nilüfer ’hem de yaşatan Nilüfer Belediyesi, Gazze ’ayrıca yaşanan ademoğlu dramı dolayısı beraber ramazan etkinliklerine 25 Temmuz ’a öyle antrakt verdi. Ağır sayıda uygar halkın hayatını kaybettiği Gazze ’deki acılara ilgisini çekmek karşı Türkiye ’keza 3 günlük ulusal yas anons edilmesinin ardındaki, İzmir Yolu üzerinden bulunan 'Ramazan Sokağı' ve 'Nilüfer Agora'ayrıca düzenlenmesi planlanan etkinlikler iptal edildi. Değişim komşu Nilüfer Belediyesi ’ne ait tüm papazlık binaları ve inzibat karakollarında keza bayraklar yarıya çekildi.
Nilüfer Belediyesi yetkilileri ile yapılan açıklamada, İzmir Yolu üzerinden yerleşik Ramazan Sokağı ’nda etkinliklerin 25 Temmuz ’hem Ahmet Özhan Konseri ’yle devam edeceği bildirildi.

Anahtar Kelimeler:
Nilüferde Yas
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<