banner359

Oltayla Köpek Balığı Yakaladı

Bursa’nın Karacabey boğazında bir vatandaş oltayla köpek balığı yakaladı.Her gün yüzlerce tatilcinin yüzdüğü Malkara sahilinde balık tutan Ertuğrul Babadağlı, oltasını denize attı. Uzun süre balık gelmesini bekleyen Babadağlı,...

28 Ağustos 2015 Cuma 12:14
Oltayla Köpek Balığı Yakaladı
Bursa’nın Karacabey boğazında bir vatandaş oltayla köpek balığı yakaladı.
Her gün yüzlerce tatilcinin yüzdüğü Malkara sahilinde balık tutan Ertuğrul Babadağlı, oltasını denize attı. Uzun süre balık gelmesini bekleyen Babadağlı, oltasına vuran büyük bir şey olduğunu fark edince hemen oltayı çekmeye başladı. Babadağlı, ilk anda ne olduğunu anlamadığı balığı kıyıya çekince büyük bir şok yaşadı. Babadağlı, oltasında yavru bir köpek balığı olduğunu görünce hayretler içinde kaldı.
Köpek balığının, yavruda olsa kıyıya çok yakın bir mesafeden yakalanması çevredeki vatandaşları tedirgin etti. Ertuğrul Babadağlı, “Yıllardır burada balık tutuyoruz. Hiç büyük balık gelmezdi. Oltaya ilk vurduğunda büyük bir balık geldiğini anladım, ama köpek balığı olacağı hiç aklıma gelmezdi” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<