banner359

Prs Aftermarket Pazarında Ayağını Yere Çetin…

Otomotiv bağlı hamaratlık sektörünün Bursalı devlerinden Kesit A.Ş ’nin 2011 yılında piyasaya sunduğu aftermarket markası PRS, çarşı payını aralıksız büyütüyor. PRS, 5 markayla başladığı üretimini, 3 yılda 18 markaya çıkardı. Bağırsak panayır bayilik ağını da s

25 Temmuz 2014 Cuma 18:06
Prs Aftermarket Pazarında Ayağını Yere Çetin…

Otomotiv bağlı hamaratlık sektörünün Bursalı devlerinden Kesit A.Ş ’nin 2011 yılında piyasaya sunduğu aftermarket markası PRS, çarşı payını aralıksız büyütüyor. PRS, 5 markayla başladığı üretimini, 3 yılda 18 markaya çıkardı. Bağırsak panayır bayilik ağını da sürekli genişleten PRS, 2 bin dolayında ürünü raflara koydu.
Sektörde buçuk asra yaklaşan tecrübesiyle otomotiv devlerinin tercih ettiği Kesit A.Ş, PRS (Biyografi Rot ve Durdurma sistemleri) markasıyla 2011 yılında girdiği aftermarket (restorasyon) pazarında da iddialı ülkü geldi. Bazı yandan iç piyasadaki bayi ağını genişleten PRS, 5 kıtadaki 17 ülkeye hem ihraç edilen yapıyor.
Kesit A.Ş Ticari Cumhurbaşkanı Yardımcısı Emre Yemenici, PRS markasıyla binek ve kuvvetsiz ticari araçlar karşı salıncak kolu, rotil, rot başı, rot mili, Z rot ürünlerini aftermarket pazarına sunduklarını belirtti. Farklı Olarak not ve modeller için geliştirdikleri iki bin dolayında velet gamına usta olduklarını kaydeden Yemenici, hedeflerinin Avrupa ve Türkiye ’deki aftermarket pazarındaki en iri yarı üreticilerden birisi yakışmak olduğunu vurgulayıp, PRS ünlerini Rusya beraber Avrupa, Kuzeyden Esen Afrika, Orta Parıltı, Ara ve Güneyden Esen Amerika ’daki 17 ülkeye çekme ettiklerinin altını çizdi.
"ÖNCELİĞİMİZ BAĞIRSAK ÇARŞI"
PRS markasını ilk kez bağırsak pazarda tanıtmayı amaçladıklarını anlatan Emre Yemenici, “Bir Bir vatanımızda güçlü yaklaşık not olmayı kaba önemsiyoruz. Sürekli yeni yatırım yaparak ve sunma faaliyetleriyle bu yöndeki çalışmalarımıza telaş verdik” dedi. Otomotiv sektöründeki 18 şiddetli markanın, farklı olarak modelleri karşı 2 bin dolayında ürünü pazara sunduklarını vurgulayan Yemenici, “2011 yılında 5 hedef birlikte başlamıştık. Profil Çizmek A.Ş ’nin yarım asırlık tecrübesi küçük gamımızı kısa vadeli sürede arttırmayı başardık. Özbeöz sonraki dönem rahibe adayı kimi ürünü pazara sunuyoruz” dedi.
"İHRACATA ORTADOĞUDAN BAŞLADIK"
PRS ’nin iç pazarın yanı çizgi ayrıntısız pazarda hem bilinirliğin artmaya başladığını vurgulayan Emre Yemenici, “Bir yandan Türkiye ’de bayilikler oluşturuyor portföyümüze papaz adayı bayiler katıyoruz, bundan başka ayrıca yarım yamalak pazara yöneliyoruz” dedi. Yemenici, ihracata Ortadoğu pazarıyla başladıklarını ve 3 yaş -de 5 kıtadaki 17 ülkeye küçük satmaya başladıklarını kaydetti.
Kesit A.Ş kadar teknolojiye aralıksız ektoderm yaptıklarını, bu sayede gelişmiş çıktı modellerini uygulama olanağı bulduklarına ağız yapan Yemenici, “Türk üreticilerinin aşırıya kaçan kimse kapalı ve Ortadoğu ülkelerinden şiddetli ilerideler. Şimdiden yenilikleri devam etmeyen pazarda oyun dışı kalır. Yapı ölçeğindeki zıtlık koşulları, aralıksız yeni teknolojileri kullanmayı gerektiriyor. Profil Çizmek A.Ş iken başlıca yatırım ve çalışmaları planlı kimi şekilde yürütüyoruz” biçimli konuştu.
"PRS ’HEM YERLİLİK ANA"
PRS markasıyla pazara sundukları parçaların yüzde ön kısmi çıkış gücü olduğunu ayrıca vurgulayan Emre Yemenici, “Işlenmemiş maddeyi tesislerimizde işleyip yapılmış cümle haline getiriyoruz. Ürettiğimiz hep parçada Türk çarkçı ve işçisinin alın teri ve emeği eldeki” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<