banner359

Sıcaklardan Etkilenen Kuşlara Vatandaş Desteği

Son günlerde artan sıcaklar yaşlı ile çocuklar dışında Mudanya ’nın simgeleri olan güvercinleri etkilemesi üzerine vatandaşlar kap kacak su ve yem taşıyarak hayvanlara destek oldu.Mudanyalı vatandaşların attıkları yem ve ekmek parçalarıyla karınlarını doyurmaya çalışan k

28 Temmuz 2014 Pazartesi 12:14
Sıcaklardan Etkilenen Kuşlara Vatandaş Desteği

Son günlerde artan sıcaklar yaşlı ile çocuklar dışında Mudanya ’nın simgeleri olan güvercinleri etkilemesi üzerine vatandaşlar kap kacak su ve yem taşıyarak hayvanlara destek oldu.
Mudanyalı vatandaşların attıkları yem ve ekmek parçalarıyla karınlarını doyurmaya çalışan kuşlar ile güvercinler aşırı sıcaklardan bunalıyor. Hayvanların zaman zaman yere kapanarak aşırı sıcaklardan korunmaya çalıştıkları görülüyor. Durumu gören vatandaşların Mudanya'nın birçok noktasında kaplara su doldurarak güvercin ve diğer küçük kuşların, kedi ve köpeklerin su içmelerine yardımcı olarak aşırı sıcaklardan korunmalarını sağlıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<