banner359

Sosyal Medyada ’Beni İyi Hatırlayın’ Yazılı Resmini Paylaşıp İntihar Etti

30 Eylül 2015 Çarşamba 16:09
Sosyal Medyada ’Beni İyi Hatırlayın’ Yazılı Resmini Paylaşıp İntihar Etti
Bursa’da bir genç kendisini asarak canına kıydı. Gencin intihar etmeden önce android uygulaması olan Snapchat isimli programda paylaştığı fotoğrafın altına, ’Beni iyi hatırlayın’ diye yazdığı ortaya çıktı.
Olay, Bağlarbaşı Mahallesi Nilüfer Caddesi’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, geçen yıl liseden mezun olan 20 yaşındaki Melih Ecevit, önceki gece odasında iple kendini astı. Sabah odaya giren baba Nevzat Ecevit, oğlu Melih Ecevitin’in yaşadığı umuduyla bacaklarından havaya kaldırdı. Feryatlar üzerine odaya gelen yakınları, ipi keserek genci yatağa yatırdı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri gencin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekibi, canına kıyan gencin masasındaki dizüstü bilgisayarı incelemek üzere aldı. Savcı, Melih Ecevit’in cesedini otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu’na kaldırttı.
’BENİ İYİ HATIRLAYIN’ NOTUYLA FOTOĞRAF PAYLAŞTI
20 yaşındaki Melih Ecevit’in sosyal medya hesaplarında arkadaşları tarafından çok sevildiği görüldü. Geçen yıl Ali Karasu Lisesi’nden mezun olduğu öğrenilen gencin ölümünden önce paylaştığı fotoğrafı ve notu dikkatlerden kaçmadı. Gencin, bir android uygulaması olan Snapchat isimli programdan, ’Beni iyi hatırlayın’ notu yazılı fotoğraf paylaştığı görüldü.
Olayla alakıl tahkikat sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<