banner359

Sukaypark Rekora Koşuyor

Türkiye ’nin ilk kablolu su kayağı tesisi Sukaypark rekora koşuyor.Sezon başında Osmangazi Belediyesi tarafından yürütülen yenileme çalışmaları ile daha modern bir görünüme kavuşan Sukaypark ’ta bu yaz şu ana kadar toplam 7 bin 200 spor sever su kayağı sporunun tadını çı

23 Ağustos 2014 Cumartesi 13:52
Sukaypark Rekora Koşuyor

Türkiye ’nin ilk kablolu su kayağı tesisi Sukaypark rekora koşuyor.
Sezon başında Osmangazi Belediyesi tarafından yürütülen yenileme çalışmaları ile daha modern bir görünüme kavuşan Sukaypark ’ta bu yaz şu ana kadar toplam 7 bin 200 spor sever su kayağı sporunun tadını çıkardı. Osmangazi Belediyespor ’un yaz spor okulları çerçevesinde yaşları 7 ile 15 arasında değişen 120 öğrenci de kablolu su kayağı temel eğitim programlarına katılarak su kayağı sporu ile tanıştı. Ekim ayı sonunda sezonu kapatacak olan Sukaypark ’a yaz sonuna kadar gelen su kayağı tutkunu sayısının 9 binin üzerine çıkması hedefleniyor.
Hizmete girdiği 2008 yılından bu yana, alternatif su sporları branşında yoğun ilgi gören Sukaypark, henüz sezon kapanmadan rekor ziyaretçi sayısına ulaştı. Alternatif su sporları için hafta içi ortalama 200, hafta sonları ise ortalama 400 kişi Sukaypark ’a gelerek hem spor yaptı, hem de yaz sıcağında serinleme fırsatı buldu. Osmangazi Belediyespor tarafından organize edilen yaz spor okullarında verilen su kayağı kurslarına ise 3 aylık süreçte 40 ’ar kişilik gruplardan oluşan 120 öğrenci katıldı. Kablolu su kayağı kurslarına katılan öğrenciler, adrenalin dolu bir yaz geçirmenin mutluluğuyla kurslardan ayrıldı.
Sukaypark ’a gösterilen ilginin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Türkiye ’nin ilk kablolu su kayağı tesisi olan Sukaypark ’ta profesyonel hocalar eşliğinde verilen eğitimlere katılan vatandaşlarımız su kayağı sporunun tadını çıkarıyor. Sıcak yaz günlerinde aileleri ile tesislere gelen vatandaşlarımız, hem su kayağı yapmanın keyfini çıkarıyor, hem de kafeteryasında oturarak keyifli bir gün geçirmiş oluyor. Kalitemiz ve hizmet anlayışımızla Sukaypark hem sporseverler, hem de ailesiyle güzel vakit geçirmek isteyenler için vazgeçilmez bir adres oldu” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<