Suriyeli Mültecilerin Korsan Çadırlarına Operasyon

26 Kasım 2015 Perşembe 10:41
Suriyeli Mültecilerin Korsan Çadırlarına Operasyon
Bursa’da korsan çadırkentte yaşayan Suriyeli mülteciler, çevik kuvvet operasyonu ile Osmaniye’ye gönderildi. Mültecilerin, yaklaşan kış şartları ve soğuk havada yaşanacak olumsuzluk sebebiyle mülteci kampına gönderildiği öğrenildi.
Suriye’deki iç savaş nedeniyle iltica ederek Bursa’ya gelen ve Panayır Mahallesi kurban pazarı alanında kurdukları çadır kentlerden yaşayan Suriyeli mülteciler sabah saatlerinde düzenlenen operasyonda Osmaniye’deki mülteci kampına gönderildi. Sabahın ilk saatlerinde 300’e yakın polisin katılımıyla operasyon yapıldı. Çevik Kuvvet ekiplerininde destek verdiği operasyonda 80’ e yakın Suriyeli mülteci 3 otobüse bindirilerek Osmaniye’deki mülteci kampına gönderildi. Ailelerin kurduğu çadırlar, kepçe ve dozer tarafından yıkıldı. Ardından belediye ekipleri çadır kente gelerek temizlik yaptı.
YÜKLERİNİ ÇEVİK KUVVET EKİPLERİ TAŞIDI
Sabah saatlerinde yapılan operasyonla 80’e yakın Suriyeli mülteci 3 otobüse bindirilerek Osmaniye’deki mülteci kampına gönderildi. Osmaniye’ye gitmek istemeyen mültecilerle, polis ekipleri arasında zaman zaman gerginlik yaşandı.
Öte yandan çadır kente gelen çevik kuvvet ekiplerinin, mültecilerin yük ve eşyalarını otobüse kadar taşıması dikkatlerden kaçmadı. Küçük yaştaki mülteci çocuklar renkli görüntüler oluştururken bir çocuğun elindeki canlı tavuğunu da yanına alması kameralara yansıdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<