Tam Teşekküllü Hastane Gibi Barınak

Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi, yaralı ve hasta hayvanların daha hızlı tedavi edilebilmeleri için son teknoloji ürünü cihazlarla donatıldı. Başta can dostlarımız kedi ve köpek olmak üzere, at, eşek, kuş gibi her tür hayvanın tedavi edilmesi

19 Ağustos 2014 Salı 20:50
Tam Teşekküllü Hastane Gibi Barınak

Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi, yaralı ve hasta hayvanların daha hızlı tedavi edilebilmeleri için son teknoloji ürünü cihazlarla donatıldı. Başta can dostlarımız kedi ve köpek olmak üzere, at, eşek, kuş gibi her tür hayvanın tedavi edilmesine imkan sağlayan ileri teknoloji cihazlar ile hayvanlar kısa sürede sağlığına kavuşuyor.
Türkiye ’nin en büyük ve en modern hayvan barınaklarından biri olan Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi ’nde, sahipli sahipsiz bütün hayvanlara son derece hızlı ve kaliteli hizmet veriliyor. İkisi doktor olmak üzere toplam 6 veteriner hekim, 3 veteriner teknikeri ile birlikte idari personel ve yardımcı personelin de aralarında bulunduğu 50 kişilik ekip, can dostlarımız için fedakarca çalışıyor.
Sahipsiz ve yardıma muhtaç hayvanların bakım ve tedavileri için son derece modern ve ileri teknoloji cihazlarla donatılan merkez, çekilen radyolojik görüntülerin bilgisayar ortamına aktarılması, işlenmesi, saklanması ve yazdırılması için kullanılan bilgisayarlı radyografi (CR) cihazına da sahip. Böylesine önemli bir cihazı Bursa ’ya kazandıran Osmangazi Belediyesi Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi ’nde, hayvanlara orta kulak iltihabı ameliyatından kısırlaştırmaya kadar her türlü cerrahi operasyon yapılabiliyor
Yetkililer, “Barınağımız, Türkiye ’de sadece birkaç hayvan hastanesinde bulunan bilgisayarlı radyografi (CR) cihazı ve video otoskop cihazı ile donatılmış durumda. İleri teknolojiye sahip hayvan hastanesi olarak hizmet veren Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi ’ne, Bursa ’nın dışında Türkiye ’nin çeşitli illerinden bakım ve tedavi için hasta hayvanlar geliyor. Hayvanlara bakım ve tedavi hizmetinin yanı sıra, sokak hayvanları ve hayvan hakları konusunda halkı şuurlandırmak, barınaklardan sahiplendirmeyi özendirmek, hayvan sevgisini çocuk yaşta aşılayabilmek için çeşitli faaliyetler gerçekleştiriyoruz. Gerek tesisimize gelen misafirlerimize, gerekse öğrencilere yönelik seminerler düzenliyoruz” diye konuştu.

banner380

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<