banner359

TBMM Başkanı’ndan Bursa Valisine Ziyaret

25 Haziran 2016 Cumartesi 19:07
TBMM Başkanı’ndan Bursa Valisine Ziyaret
TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Valiler kararnamesiyle Şanlıurfa Valiliği’nden Bursa Valiliği görevine atanan İzzettin Küçük’ü makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundu.
Heykel’deki tarihi Valilik binasında gerçekleşen ziyaret öncesi TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Valilik Anı Defterini de imzaladı. Bursa Valisi İzzettin Küçük’e hayırlı olsun temennisinde bulunan Kahraman, “Bursa yeşiliyle her tarafı yeşertti. Nice güzel günlere ulaşırız inşallah. Sizlere de hayırlı olsun. Birlik Vakfı’nın iftarı sebebiyle geldim. Artık iftar programları sıklaştı. Giderek herkes takviminde iftarın yanına sahuru da ekleyecek. Tarihi bir şehirdesiniz. Nice hizmetler nasip olur inşallah" dedi. Açıklamanın ardından Vali İzzettin Küçük ile TBMM Başkanı İsmail Kahraman birbirlerine hediye takdim etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<