banner359

Teleferik Bayram Tatilini Zehir Etti

Bursa'nın yeni teleferiği bayram tatilini Uludağ'da geçirmek isteyen yüzlerce vatandaşlara yine kabusu oldu. Bayramın birinci ve üçüncü günü teleferik iki kez arızalanınca binlerce vatandaş mahsur kaldı.Bayramın 3.günü Uludağ ’a çıkmak isteyen vatandaşlar, akşam saatleri

01 Ağustos 2014 Cuma 13:56
Teleferik Bayram Tatilini Zehir Etti

Bursa'nın yeni teleferiği bayram tatilini Uludağ'da geçirmek isteyen yüzlerce vatandaşlara yine kabusu oldu. Bayramın birinci ve üçüncü günü teleferik iki kez arızalanınca binlerce vatandaş mahsur kaldı.
Bayramın 3.günü Uludağ ’a çıkmak isteyen vatandaşlar, akşam saatlerinde teleferiğin arızalanması nedeniyle yine otobüs ve minibüslerle Bursa ’ya inmek zorunda kaldı. Arızalanan teleferiğin tamir edilememesi nedeniyle vatandaşlar gece yarısına kadar tahliye için beklerken, bazı vatandaşlar havanın soğuk olması üzerine ateş yakarak ısındı. Bayram tatili için Bursa ’ya gelen vatandaşlar dönüş için aldıkları uçak ve otobüs biletlerinin geciktiği için mağdur olduklarını söyledi.
Yetkililerden hiç bir açıklama yapılmadığını ifade eden Mücahit Aydemir, "3 saattir burada bekliyoruz. Misafirlerini gezdirmek için Uludağ ’a çıktık. Böyle giderse vatandaşların sisteme güveni kalmayacak. Bursa Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin bir an önce tedbir alması ve işletici firmayı uyarması gerekiyor" dedi.
Bursa ’nın en önemli simgelerinden olan ve kısa süre önce açılan Teleferik, bayramın birinci günü de arıza yapmış asılı kalanlar vatandaşlar 1,5 saatlik bir çalışmanın ardından sorunsuz bir şekilde tahliye edilmişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<