banner359

Telefon Dolandırıcılarını Su Şişesiyle Kandırdı

30 Temmuz 2015 Perşembe 10:31
Telefon Dolandırıcılarını Su Şişesiyle Kandırdı
Bursa’da kendisini polis olarak tanıtan telefon dolandırıcıları, dolandırmak istedikleri kişi tarafından su şişesiyle kandırılınca neye uğradıklarını şaşırdı.
Telefon dolandırıcılığı olaylarına her gün bir yenisi eklenirken, kendini polis, savcı ve asker olarak tanıtan kişiler zaman zaman sert kayaya çarpıyor. Bursa’nın Karacabey ilçesi Abdullahpaşa Mahallesi’nde meydana gelen telefon dolandırıcılığı olayında, E.A.’yı arayan telefon dolandırıcıları, kendilerini polis olarak tanıttı. E.A. adına bankadan kredi çekilip, yine adına altın alındığını ifade eden M.S. ismindeki sahte polis, bankadan kredi çekmesini istedi. Telefondaki dolandırıcılara aldanan E.A., istenilen parayı bankadan çekip belirttikleri yere bırakmak için harekete geçti.
DOLANDIRILMAKTAN SON ANDA KURTULDU
İstenilen yere gelen E.A., son anda dolandırıldığını anlayıp poşetin içerisine para yerine su şişesi bırakarak olay yerinden uzaklaştı. Daha sonra kendisini tekrar arayan dolandırıcılar poşetin içinde para olmadığını söylediğinde, E.A. polis merkezine giderek dolandırıldığı yönünde ifade verdi. Dolandırılmaktan son anda kurtulan E.A., polis ekiplere bıraktığı poşetin yerini tarif etti. KGYS sisteminden yapılan incelemede ise takip edilen olay yerine dolandırıcıların 35 plakalı bir araçla geldikleri, poşeti kontrol ettikten sonda olay yerinden hızla uzaklaştıkları görüldü.
Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<